top of page

Mine services

Er du en leder, der har behov for  at reducere personligt eller virksomhedsrelatet stress? Eller er du en arbejdsgiver, der føler, at  'work' fylder noget mere end 'balance' i det daglige?

 

Uanset hvilke skridt du ønsker at tage - reducering af stress, optimering af dit arbejdsmiljø eller arbejde med din eller virksomehden indre bæredygtighed, kan jeg hjælpe.

 

Jeg tilbyder konsultationer inden for mit Inner Susainablity Framework, der er  skræddersyet til virksomheder, og også 1-1  neuro coaching-sessioner  samt workshops og  foredrag. Du er velkommen til at kigge på mulighederne her på hjemmesiden eller tage kontakt, så kan jeg  skræddersy et forløb for dig eller din virksomhed.​

8436.jpg

Coaching

I coachingsessioner er dynamikken således, at du har svarene, og i modsætning til konsultationen er min rolle kun at stille spørgsmål. Denne tilgang  er den mest effektive måde ift. at nå dine individuelle mål, helt autentisk. Som certificeret Neuro Coach fra ICI bruger jeg relevante værktøjer og teknikker  for at hjælpe dig sikkert i mål.

Konsultation

Til  konsultationssessioner tilbyder jeg ekspertvejledning til dig eller dit team og hjælper med at forbedre trivsel og indre bæredygtihed. Med min ekspertise inden for alt fra fysisk sundhed til åndedrætsøvelser og naturvandringer, giver jeg dig  de nødvendige redskaber og strategier for at opnå meningsfuld fremgang inden for dine/jeres  specifikke fokusområder.

Foredrag

Som en erfaren foredragsholder tilbyder jeg foredrag inden for Inner Sustainability Framework. Mine foredrag er interaktive og engagerer publikum til at bruge den inspiration, der gives, aktivt.

Workshops

Jeg laver workshops fra 2 timer og op til 3 dage, alt efter valg af emne. Jeg har en interaktiv tilgang, hvor publikum afprøver værktøjer, engagerer sig med andre deltagere og går derfra med progressive resultater 

Det har været en fornøjelse at være kunde hos Mathilde. Mathilde stiller præcise spørgsmål, der rammer plet hver gang. Hun er fantastisk til at sørge for, at du finder svarene i dig selv, så du virkelig kan mærke, hvad der er rigtigt, og forklare det med dine egne ord. - Helle
 
 • C & C Package

  5.999kr.
  1 hour Neuro Coaching + 5 Hours Wellbeing Consulting
  Gyldig i 6 måneder
  • Save kr. 1.200 with this Coaching/Consulting Combo
 • Coaching Package

  4.999kr.
  5 Neuro Coaching Sessions + 1 Personalised Neuro Training
  Gyldig i 6 måneder
  • Save kr. 2.200 with this package
 • Consultation Package

  4.999kr.
  5 Wellbeing Consultation Sessions
  Gyldig i 6 måneder
  • Get 1 introductory + 4 follow up sessions and save kr. 1.000
bottom of page