top of page
Koshas Logo.png
JST06716.jpg

Mathilde Moyell
Ekspert i Indre Bæredygtighed

“Fremtiden for planeten afhænger af mennesker, der har modet til at ændre deres liv.”

Netop dette gjorde for 6 år siden. Med mod traf jeg en professionel beslutning: at hellige mine arbejdstimer til at levere dagligt indhold inden for trivsel og bæredygtighed - og endnu vigtigere - forbindelsen mellem de to. I min start-up, orgayana, samarbejdede jeg med specialister for at sikre, at mine læsere fik ekspertrådgivning, og holdt foredrag og workshops om hvordan vi kan leve mere bæredygtigt i vores hverdag.

Der er sket meget siden da. En pandemi. Stresstal er på en all-time high. Børn lider med dårlig trivsel. Krige. En planet, der nu synligt reagerer på klimaforandringer med oversvømmelser og tørke.

Vores planet har det ikke godt, og det har vi desværre heller ikke. Men nu er forskere og vigtige stemmer rundt om i verden også ved at indse, hvad der bliver mere og mere tydeligt: For at redde planeten skal vi redde os selv først.

Siden orgayana har jeg dykket dybere ned, udforsket og arbejdet på, hvordan vi så gør dette i praksis. Jeg har taget uddannelser, forsket i emnet og arbejdet sammen med skønne, vidende mennesker med den samme mission.

Nu er jeg klar til at dele al denne viden, så vi kan blive bæredygtige indefra og ud, ved hjælp af enkle, men ekstremt effektive redskaber.

Dette gør jeg ved at arbejde gennem 5 lag: kroppen, energien, sindet, intuitionen og bevidstheden.

 

Jeg kalder dette:

“The Inner Sustainability Framework”

Jeg tilbyder foredrag, workshops og konsultationer der tilpasses efter din virksomheds behov - det kan være med 1 eller alle 5 lag og alt fra enkeltstående foredrag til ugentlige sessioner/-konsulentarbejde.

Jeg ser frem til at ændre vores trivsel og planetens tilstand, ét lag ad gangen.

Du kan fange mig her, eller på Mathilde@moyell.dk / https://moyell.dk

Hvad er Indre Bæredygtighed?

I det moderne samfund har mange af os mistet forbindelsen til vores jord og i den forbindelse glemt, at vores trivsel og vores planets tilstand ikke er to separate ting. Vi er natur. Vores velbefindende påvirker planeten, og omvendt, så ved at arbejde med vores egen indre bæredygtighed  bidrager vi til en mere harmonisk og bæredygtig verden.

I mange år har min professionelle rejse kredset omkring velvære og bæredygtighed, og selvom mine gode råd om ydre bæredygtighed har været nyttig for mange, stødte jeg ofte på mennesker, der kæmpede med følelser af skyld, skam og klimaangst. De mente, at  de kunne og burde gøre mere og den travle hverdag kom i vejen samt følelsen af, at deres små skridt ikke gjorde nogen forskel.  Jeg kunne klart genkende denne frustration., og derfor begav jeg mig ud på en rejse for at afdække, hvad det ville kræve for os som mennesker at forstå betydningen af forandring både indefra og udefra. Efter en periode med uddannelser, research og arbejde inden for feltet, dannede jeg "The Inner Sustainability Framework"

Services

DSC_8281.JPG

1-1 Coaching eller Konsultation

Contact

Tak for din mail!

bottom of page