Stone Tower

the sustainable mindset 

skab et bæredygtig mindset - indefra og ud

The Sustainable Mindset har sine rødder i  mental træningen. En metode, der blev introduceret til atleter for 40 år siden, for at optimere deres fysiske præstationer igennem en ændring i deres tankegang. I dag anvendes mental træning på alle personer, gruppe eller virksomhed, der måtte have et ønske om at ændre vaner og rutiner, eller som ønsker at opnå et mål eller transformation.  

Jeg kalder det 'den bæredygtige tankegang', fordi mental træning har vist fantastiske resultater, der nemt kan bruges og vedligeholdes med lidt øvelse. Før jeg påbegynder nogen form for rådgivning eller konsultation, arbejder jeg altid med det mentale først. Lidt ligesom når vi stabler sten på stranden - her er en solid base vigtigt for at resterende sten kan balancere - og det er ikke anderledes, når vi forsøger at tilføje og implementere nye vaner og elementer i vores liv. Mental træning giver dig denne base, et fundament til at opbygge et smukt og farverigt liv, der vil være både solidt og bæredygtigt.  

8362.jpg

Om

Mathilde Moyell
Neuro Coach & Mentaltræner

Jeg er en passioneret sundheds- og bæredygtigheds-junkie og skabte min grønne livsstilsplatform, orgayana, med det formål at guide folk til at forstå, hvordan vi kan hjælpe vores planet ved at sætte os selv først. Jeg er certificeret i ernæring og ayurveda og er udannet Green School Green Educator, ICI Neuro Coach og Aligned Yoga lærer. Jeg laver individuelle coaching-sessioner og konsultationer, samt foredrag og workshops.

Services

DSC_8281.JPG

1-1 coaching eller konsultation

Det har været en fornøjelse at være klient hos Mathilde. Mathilde stiller til præcise spørgsmål, der rammer plet hver gang. Hun er fantastisk til at sørge for, at du finder svarene i dig selv, så du virkelig kan mærke, hvad der er rigtigt, og forklare det med dine egne ord. 

- HELLE

Testimonials

Jeg kan godt lide Mathildes "no BS" måde at coache på. Hun er nærværende, autentisk og forstående og er fantastisk til at holde sine råd for sig selv, men at få mig til at grave dybere i mig selv for at finde svarene.

- EMIL

Jeg elsker Mathildes udstråling, livlige udtryk og engagement. Hendes professionalisme, viden og brug af relevante værktøjer har været fantastisk for mig til at udforske mine mål, og hvordan jeg kan nå dem.

- DANICA

 

Kontakt mig

Tak for din mail!