top of page

the sustainable mindset 

skab et bæredygtig mindset - indefra og ud

JST06716.jpg

Mathilde Moyell
Sustainability Mindset Ekspert

"2023 handler om 'Life-Work' balance", forudsagde en fremtidsforsker for nylig. Et mål, som jeg har sat mig for at implementere for ledere og medarbejdere i min rolle som leder af NAYA Business Wellbeing.

 

Igennem min karriere har det være mit livsmål at inspirere, uddanne og aktivere folk til at forbedre deres livsstil til at blive sundere og mere bæredygtigt. Hvadenten det var igennem min livsstilsplatform Orgayana, hvor jeg guidede læsere til at forstå, hvordan vi kan hjælpe vores planet ved at sætte vores eget helbred først. Eller da jeg tog skridtet videre og igennem neurocoacing og mentaltræning fik mine klienter til at opnå et mere bæredygtig mindset. Nu er mit fokus på arbejdspladserne, hvor vi skal sørge for at vi med de rette værktøjer skaber nye standarder for trivsel - ved at arbejde forebyggende - indefra og ud.

 

Er du interesseret i at få implementeret vores Workplace Wellbeing Program, booke et foredrag/workshop eller få 1-1 coaching, så tag fat i mig, så vi kan implementere en bæredygtig "Life-Work" balance og trivsel i din virksomhed.

Hvad er et bæredygtigt mindset?

Jeg har i mange år arbejdet med sundhed og bæredygtighed, og alt imens jeg kommunikerede tips og livsstilshacks, opdagede jeg, at selvom konkrete tips og tricks var nyttige, var det ofte ikke nok til skabe en bæredygtig transformation af folks livsstil. Jeg begyndte derfor at grave i, hvad vi som mennesker kan gøre for at vores initiativer, rutiner og vaner rent faktisk blev varige - og min research endte altid det samme sted: Vi skal starte med vores Mindset.

 

Et af mine vigtigste værktøjer i arbejdet med vores Mindset er Mentaltræning. En metode, der blev introduceret til atleter for 40 år siden for at optimere deres fysiske præstationer igennem en ændring i deres tankegang. Kombineret med Neuro Coaching kan mentaltræning bruges til at ændre vaner, rutiner og til at transformere Wellbeing - trivsel og velvære - hos privatpersoner og i virksomheder.

 

Forestil dig du skal bygge et tårn af sten - med Sustainable Mindset metoden er den mentale trivsel basen, der skal være stabil for at vi kan stable de andre sten: initiativer/vaner/tiltag. Når vi har styr på det mentale, kan vi nemlig gå igang med vores fysiske, følelsesmæssige, sociale, økonomiske, miljømæssige og sociale trivsel. Sådan får vi velvære på en bæredygtig måde - indefra og ud.

Services

DSC_8281.JPG

1-1 Coaching eller Konsultation

Det har været en fornøjelse at være klient hos Mathilde. Mathilde stiller til præcise spørgsmål, der rammer plet hver gang. Hun er fantastisk til at sørge for, at du finder svarene i dig selv, så du virkelig kan mærke, hvad der er rigtigt, og forklare det med dine egne ord. 

- HELLE

Testimonials

Jeg kan godt lide Mathildes "no BS" måde at coache på. Hun er nærværende, autentisk og forstående og er fantastisk til at holde sine råd for sig selv, men at få mig til at grave dybere i mig selv for at finde svarene.

- EMIL

Jeg elsker Mathildes udstråling, livlige udtryk og engagement. Hendes professionalisme, viden og brug af relevante værktøjer har været fantastisk for mig til at udforske mine mål, og hvordan jeg kan nå dem.

- DANICA

Contact

Tak for din mail!

bottom of page