top of page

Hvad er Inner Sustainability Framework

Inner Sustainability består af 5 lag og vi arbejder fra ydersiden og ind:

KROPPEN: Opbygning af vores fysiske sundhed gennem ernæring, motion og brugen af vores sanser.

ENERGI: Brug af åndedrætsøvelser til at forbinde sindet og kroppen samt cirkulere energi.

SIND: Brug af neurotræning og meditation til at bearbejde sanseindtryk og lære at styre de mentale og emotionelle processer.

INTUITION: At lære at gå ud over almindelig tænkning og forbinde sig med ens højere intellekt for at træffe bevidste valg.

BEVIDSTHED: Brug af naturen som din vejledning til at opnå en ny bevidsthed om dig selv og forbindelsen til vores jord.

Koshas Logo.png

De 5 lag

Den metode, jeg anvender, er en fortolkning af det ældgamle koncept "koshas" og har sin oprindelse i den gamle indiske filosofi, primært forbundet med yoga og Vedanta-traditionen. Selve ordet "kosha" er sanskrit og kan oversættes til "lag", og beskrives ofte som en repræsentation af forskellige dimensioner af 'selvet'. Med sine cirkler, udgør koshaerne et system, hvorved , hvor vi tydeligt kan se de forskellige  aspekter af den individuals eksistens, herunder de fysiske, energiske, mentale og åndelige dimensioner.

Som vist i logoet er disse lag både  sammenkoblet og åbne, hvilket afspejler samspillet mellem alle fem for at opnå indre harmoni og muliggøre etableringen af forbindelse til den ydre verden. Derudover symboliserer disse forskellige lag de grundlæggende elementer, der findes i naturen: Vand, Jord, Luft, Ild og Æter.

 

Ifølge den gamle filosofi inden for yoga og dens holistiske makker, Ayurveda, er disse elementer lige så integrerede i vores væren, som de er i den naturlige verden. I sin essens er vi en uadskillelig del af naturen, og vores rejse indebærer at genoprette forbindelsen til denne:  en proces, der lettes af disse lag

 

Klik forende, hvis  du er interesseret i at dykke dybere ned the  Inner Sustainability Framework - kan du se mine workshops og foredrag ved at klikke forneden.

4.png
6.png
8.png
10.png
12.png
bottom of page