top of page

Min baggrund

Mit liv har været fyldt med eventyr, men også udfordringer. Som journalist i mange år, var jeg jorden rundt og dykkede ned i forskellige kulturer, samtidig med, at jeg blev mor til tre vidunderlige børn.

Disse år var fantastiske, men var også præget af både fysiske og mentale  sundhedsudfordringer, hvad gjorde at jeg ledte efter redskaber, der kunne hjælpe mig med at finde en mere harmonisk balance i mit eget liv.

 

Det, der begyndte som en hobby, blev til mit job,, da jeg etablerede livsstilsplatformen orgayana med base i Singapore. Platformens mission var at uddanne og inspirere det asiatiske samfund til at føre sundere, men også et mere bæredygtige liv.

I løbet af dette arbejde blev min nysgerrighed skærpet i forhold til den komplekse forbindelse mellem personlig trivsel og vores påvirkning af planeten. Dette ledte mig til en del uddannelser og arbejde i feltet, og muligheden for at vejlede enkeltpersoner og virksomheder i at finde deres indre bæredygtighed og arbejde med denne både indefra og udefra.

8154.jpg

Min tilgang

Metoden, jeg anvender, bygger de 5 "koshas" og disse har sin oprindelse i den gamle indiske filosofi, der primært er forbundet med yoga og Vedanta-traditionen. Selve ordet "kosha" er sanskrit og oversættes til  "lag" og beskrives ofte som en repræsentation af forskellige dimensioner af 'selvet'.  Koshaerne udgør et framework, der indeholder de forskellige lag en persons eksistens, herunder de fysiske, energimæssige, mentale og åndelige dimensioner.

Som logoet også illustrerer, er lagene åbne og sammenkædede, da vi konstant arbejder med alle 5 for at opnå vores indre bæredygtighed, som muliggører forbindelse til det ydre.

2.png

Uddannelse

KROP

Certificeret Yogalærer (200 timer)

v. Briohny Smyth, Aligned Yoga, USA

Certificeret i Anti-inflammatorisk og Intelligent Mad

v. Louise Bruun, Louise Bruuns Akademi, Danmark

ENERGI

Breathwork Instructor

v. Stig Severinsen,  Breatheology 

SIND

ICI Int. Certificeret Coach

v. Mitzi Svenstrup, Empowermind, Danmark

ICI Int. Certificeret Neurocoach og Mentaltræner

v. Jørgen Svenstrup, Empowermind, Danmark

INTUITION

Ayurvedisk sundheds- og livsstilskonsulent

v. Maria Juhl & Kristine Swalethorp, NAYA, Danmark

BEVIDSTHED

Naturterapeut

v. Simon Høegmark & Sigurd Hartvig, ViNatur, Denmark

BÆREDYGTIGHED

Green Educator

v. Green Educator Course Team, Green School, Bali Indonesien

+ Permaculture kursus, v. Kul Kul Farm, Bali, Indonesien, Low-Tox kursus m. Low Tox Life, Australien & Herbalism Mentorskab v. Little Green Dot, USA.

Grundlægger af orgayana.com. Foredragsholder og workshop facilitator på emner som  'How to live a sustainable lifestyle',  ‘How to declutter your home’, and ‘Saving the plastic ocean’ (børn).  Speaker og moderator på paneler med emner som ‘What is natural skincare´, ‘Natural ways to kids’ health’, ‘Stress and anxiety in children', og ‘How to restore hormonal imbalance’. 

 

VIDEREGÅENDE

Mini-MBA (IME, Singapore)

Cand.Comm i Journalistik og Engelsk (Roskilde Universitet, Danmark)

BA (Hons) Communication & Media and Cultural Studies (Middlesex University, UK)

JST06704.jpg
bottom of page